Terugblik naar onze reis

Recent hebben onze bewoners van het woonzorgcentrum een onvergetelijke reis gemaakt naar Hamont-Achel. Ze vertrokken vol enthousiasme en verwachtingen voor een week vol nieuwe ervaringen.

We bezochten het indrukwekkende Daf Museum. Hier kregen de bewoners de kans om meer te leren over de geschiedenis van dit iconische Nederlandse automerk. 

Tijdens de reis werd steeds gezorgd voor heerlijke maaltijden. Er werd volop gegeten en gedronken, en de sfeer was gezellig en ontspannen.

Er stond ook nog een spannende activiteit op het programma: waterskiën! Onder begeleiding van ervaren instructeurs waagden verschillende bewoners zich op het water. Voor velen was het een nieuwe ervaring, vol spanning en vreugde. Het lachen en de aanmoedigingen zorgden voor een geweldige sfeer.

Met volgeladen harten en tevreden gezichten keerden we terug naar het woonzorgcentrum. De reis naar Hamont-Achel was niet alleen een kans om nieuwe dingen te ontdekken, maar ook om samen herinneringen te maken die nog lang zullen bijblijven.

We kijken al uit naar ons volgende avontuur!