Nieuws en activiteiten

Nieuws en activiteiten

We houden u graag op de hoogte van actueel nieuws, projecten en het reilen en zeilen binnen Zilvervogel Rekkem. Daarnaast hechten we veel belang aan engagement en het creëren van activiteiten. We organiseren activiteiten in samenwerking met de school, het cultureel centrum, het lokaal dienstencentrum Dorpshuis, enz.

Nieuws

Terugblik op wereldierendag

Op vrijdag 4 oktober 2019 kregen de bewoners van Zilvervogel Rekkem cava's, kippen, schaap, konijnen, geiten ... op bezoek. Bekijk enkele sfeerbeelden.

Nieuws

Lees onze bewonerskrant voor de maand oktober

Een overzicht van de activiteiten, een leuk wist-je-datje, een overzicht van de jarigen, een gedichtje en zoveel meer lees je in onze bewonerskrant voor de maand oktober.

Activiteit

Mmmm .... mosselen!

Op zondag 27 oktober 2019 zijn bewoners en familieleden welkom om te genieten van het jaarlijks mosselfestijn. Kom jij ook?

Activiteit

Mobiele boerderij op bezoek!

Op vrijdag 4 oktober 2019 is het Werelddierendag ... ook in Zilvervogel Rekkem. De boerderij wordt voor één dag binnengebracht in het woonzorgcentrum.

Nieuws

Oktober is bewegingsmaand bij Zilvervogel

In oktober worden bewoners en medewerkers in de drie vestigingen van Zilvervogel vzw uitgedaagd om te bewegen. Zumba volgen, aanduiden van een stappentellerkampioen, uitdagende bewegingsparcours in de woonzorgcentra, ... .

Nieuws

Proficiat Acapella’s!

Zilvervogel Rekkem is trots op de deelname van de Acapella's in Belgium's got talent (vtm).

Activiteit

Bewonersraad assistentiewoningen

Alle bewoners van de assistentiewoningen zijn welkom op de bewonersraad op dinsdag 15 oktober 2019 – 15u in het ldc Dorpshuis.

Nieuws

Klink mee op onze nieuwe naam

Vzw CZD wordt Zilvervogel en dat vieren we met een groot feest voor alle bewoners van het woonzorgcentrum en de assistentiewoningen.

Nieuws

Samen onder één vlag! Met trots stellen wij u Zilvervogel voor.

Hof ten Ijzer te Reninge, OLV Middelares te Rekkem en De OpenLink te Woumen, vroeger samen vzw CZD Sint- Vincentius, is reeds jaren een groep van West-Vlaamse woonzorgcentra met centrum voor kortverblijf, erkende assistentiewoningen en centrum voor dagverzorging.