Maaltijden

Maaltijden

Alle bewoners van de assistentiewoningen, ouderen uit de buurt en familieleden/vrienden van de bewoners … zijn van harte welkom om samen te genieten van een verse maaltijd ’s middags in het woonzorgcentrum (7d/7). Voor de bewoners van het woonzorgcentrum is de kostprijs van de maaltijden inbegrepen in de dagprijs. Voor bezoekers vanaf 65 jaar bedraagt het nuttigen van een warme maaltijd €8,50 en voor bezoekers jonger dan 65 jaar €10,50. Wenst u iets extra, zoals een aperitief, een glas wijn, een extra tas koffie, ijsje … dan kan dit steeds. Dit wordt dan apart verrekend.

De plaatsen zijn beperkt, dus reserveren vooraf is noodzakelijk. Voor een maaltijd op maandag t.e.m. vrijdag gelieve te reserveren ten laatste 1 dag voordien voor 13u. Voor een maaltijd tijdens het weekend gelieve te reserveren ten laatste op vrijdag voor 13u. Bij voorkeur reserveren via e-mail naar info.rekkem@zilvervogel.be of eventueel telefonisch (enkel op werkdagen) op het nummer T 056 43 00 50.

Gelieve bij allergenen meer info te vragen aan de kok. Er kan altijd een wijziging in het menu gebeuren.

23
okt
Middag:
Gevogeltesoep
Paprikaballetjes in tomatensaus, Parijse wortelen en natuuraardappelen
Platte kaas met fruit
Avond:
Mini pens met gebakken aardappelen
24
okt
Middag:
Tomaat-groentesoep
Halloweengebraad met savooikool en natuuraardappelen
Creme-brulé gebakje
Avond:
Champignonworst
25
okt
Middag:
Broccolisoep
Vis van de dag, witte wijnsaus en ijsbergsalade en witloof stoemp
Koek
Avond:
Schijfjes vlees in vinaigrette
26
okt
Middag:
Lentesoep
Italiaanse cordon bleu en broccoli, natuuraardappelen
Danette caramel
Avond:
Preparé
27
okt
Middag:
Aspergesoep
Gyros, knolseldersalade en aardappelblokjes
Wiener appeltaart
Avond:
Sandwich met Boursin
28
okt
Middag:
Champignonsoep
Gebakken varkenslapje in jagerssaus, prinsessenboontjes, natuuraardappelen
Mineola
Avond:
Filet de sax
29
okt
Middag:
Preisoep
Bloedworst, appelmoes, natuuraardappelen
Cake met citroen
Avond:
Aspergeslaatje
30
okt
Middag:
Pompoensoep
Kalkoensteak met Provençaalse saus, warme tomaten, natuuraardappelen
Verse yoghurt met fruitmacedoine
Avond:
Pasta Bolognaise
31
okt
Middag:
Cressonsoep
Vis van de dag, gekookt ei, spinazie in de room, puree
Koek
Avond:
Zuiver gehakt
1
nov
Middag:
Franse peultjessoep
Piepkuiken met witloofsalade en frieten
Progresso gebak
Avond:
Sandwich met Mimolette kaas
2
nov
Middag:
Broccolisoep
gemarineerde brochette, gestoofde bloemkool, natuuraardappelen
flan
Avond:
Krabsalade
3
nov
Middag:
Tomatenroomsoep
Edelweisgebraad met veldsla en aardappelnootjes
Fruitgebak
Avond:
Cobourgham
4
nov
Middag:
Aspergesoep
Kip met zoetzuresaus, rijst en ananas
Chocolade
Avond:
Kalfsworst
5
nov
Middag:
Erwtensoep
Blinde vink met schorseneren in kaassaus, natuuraardappelen
Chocoladepudding
Avond:
Kalkoenham
6
nov
Middag:
Ajuinsoep
Opgevulde schnitsels met salade en frieten
Banaan
Avond:
Ham-witloofkroket
7
nov
Middag:
Gevogelteroomsoep
Visgratin of roerei met andijviestoemp
Yoghurt
Avond:
Passendaele Kaas
8
nov
Middag:
Parmentiersoep
Tomatenburger met gebakken spruiten en aardappelen
Tiramisu
Avond:
Salami
9
nov
Middag:
Wortelsoep
Oosterse varkenssteak met wortelschijfjes en natuuraardappeln
Rijstdessert
Avond:
Prei-hamsalade
10
nov
Middag:
Kervelsoep
Opgevulde kalkoenrol, Philadelphia, rode en groene friseesalade, dennenappeltjes
Appeltaart
Avond:
Cremepaté